Propostes per a reflexionar

https://www.catalunyareligio.cat/ca/10-articles-passar-confinament

https://www.catalunyareligio.cat/ca/10-articles-passar-confinament-ii

El portal Catalunya Religió proposa una sèrie d’articles i entrevistes per sobreportar millor el confinament.  Són textos de lectura pausada i allunyats dels cànons del periodisme digital, que parlen de persones compromeses, aquí i arreu.

 

https://www.vaticannews.va/es/iglesia/news/2020-03/fe-y-accion-nuestra-vida-en-tiempos-de-coronavirus-vaticannews.html

Seguint l’exhortació del Papa Francesc a perseverar units en l’oració enmig d’aquesta emergència mundial causada per la pandèmia del COVID- 19, Vatican News obri un espai d’esperança, anomenat “Fe y Acción” en la qual es convida als seguidors de la web en les xàrxies socials a contar com són les seues vides “en temps de coronavirus”.

 

http://www.vnavarro.org/?m=202004&lang=CA

Vicenç Navarro és un dels científics socials más citats en la literatura científica internacional de les àrees de Ciències Socials. És professor de polítiques públiques a la Universitat Johns Hopkins (Baltimore, USA) i catedràtic de ciències polítiques i socials a la Universitat Pompeu Fabra i dirigeix l’Observatori Social d’Espanya, una xarxa d’acadèmics i investigadors de diverses   que són experts en diverses àrees de l’Estat del benestar. Des del seu blog es pot accedir a les seus reflexions i anàlisis sobre la realitat de la pandèmia actual.

 

www.esglesiavalenciana.org

Web de l`Associació Ecumènica de Cristians pel Valencià amb informació, articles i recursos relacionats amb la introducció del valencià en la litúrgia i la vida de les comunitats cristianes del País Valencià.