POBRESA ZERO CONTRA EL VIRUS DE LA INDIFERÈNCIA

Pobresa Zero contra el virus de la indiferència

Recordant els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni adoptats per l’ONU l’any 2000 amb la firma de 189 països, la campanya Pobresa Zero formà una cadena humana dissabte 17 a la plaça de l’Ajuntament.

dar el seguimiento al cumplimiento los Objetivos de Desarrollo del Milenio (ODM), firmados en el año 2000 por 189 jefes de Estado y de Gobierno en la ONU

Enguany el món sencer s’ha trontollat. Hem parat i hem reduït consum i contaminació. Potser, no ens abracem com abans, però hem creat nous llaços de solidaritat. Ara veiem clar què és essencial. No obstant això, la pobresa i la desigualtat han augmentat a tot arreu. Per això llancem el test PZR que més importa. Aquest ens servirà per a reconstruir el nostre món des de la solidaritat i els drets humans. Perquè ningú quede enrere. Tenim l’oportunitat de reordenar prioritats.

Uneix-te a aquesta revolució! COMPARTEIX L’ENLLAÇ: https://www.pobresazero.org/test-pzr/